Kolumna24 objęła patronatem medialnym wyścigi Survival Wrak Race Łask
Survival Wrak Race jest regionalną organizacją sportową organizującą wyścigi wraków samochodowych w Łasku. Dobra organizacja i widowiskowość sprawiły, że cieszą się one dużym zainteresowaniem zawodników z całej Polski oraz widzów, którzy licznie odwiedzają wyścigi wraków samochodowych. Od ostatniej lipcowej edycji, serwis informacyjny Kolumna24 objął patronat medialny nad tym wydarzeniem.
2016-07-22, 10:36

W wyniku współpracy Survival Wrak Race i Kolumna24 został przygotowany dedykowany dział informacyjny poświęcony wyścigom w ramach serwisu, w którym będą publikowane informacje o zawodach sportowych SWR. Ponadto nie zabraknie także materiałów video z poszczególnych edycji a także wywiadów z poszczególnymi zawodnikami.

Survival Wrak Race jest młodą organizacją w regionie łódzkim, jednak sprawne działania pozwoliły jej zdobyć zainteresowanie i uznanie wielu zawodników z całej Polski, którzy przychylnie wypowiadają się o wyścigach wraków samochodowych w Łasku. Widowiskowość tej dyscypliny sportów motoryzacyjnych przyciąga także licznie widzów, którzy z zainteresowaniem śledzą zmagania załóg na torze.

Serwis informacyjny Kolumna24 objął swoim patronatem Wielką Ligę Survival Wrak Race, dlatego zachęcamy do śledzenia aktualności przed kolejną wrześniową edycją wyścigów w Łasku.

Materiał video:

Relacja video Survival Wrak Race Łask

Dział poświęcony Survival Wrak Race:

Survival Wrak Race Łask na Kolumna24