Kolumna24 poszerza ofertę w zakresie polecania usług finansowych
Publikowanie wartościowych informacji oraz narzędzi w ramach serwisu informacyjnego Kolumna24 jest priorytetem w jego funkcjonowaniu. Dzięki możliwością internetu oraz nowym trendom na rynku finansowym w naszym serwisie pojawił się ranking ofert finansowych a w szczególności pożyczek pozabankowych.
2016-05-03, 15:15

Pożyczki pozabankowe są alternatywą dla kredytów udzielanych przez banki, które wymagają od swoich klientów więcej formalności oraz dłuższego czasu oczekiwania na odpowiedź w sprawie udzielenia kredytu. Natomiast firmy udzielające pożyczek pozabankowych zazwyczaj kwestię formalności sprowadzają do minimum oraz traktują czas udzielenia pożyczki priorytetowo.

Na stronie internetowej Kolumna24 udostępniliśmy ranking pożyczek wyselekcjonowanych firm, dzięki któremu z łatwością złożysz wniosek online. W naszym rankingu znajdują się jedynie sprawdzone oferty przez co każda osoba ma pewność jakości usług oferowanych przez dane firmy. Ranking umożliwia sprawdzenie kwoty jaką uzyskasz, sprawdzisz czy pierwsza pożyczka jest darmowa czy płatna a ponadto w rankingu znajduje się okres w jakim należy spłacić zaciągniętą pożyczkę. Aby złożyć wniosek o pożyczkę wystarczy jeden krok.

W ułatwieniu decyzji o wzięciu pożyczki pomogą Ci artykuły informacyjne opublikowane w naszym dziale z wiadomościami finansowymi. W praktyce opisujemy jak pozyskać pożyczkę pozabankową przez internet, na co zwrócić uwagę starając się o dodatkowe pieniądze a także bierzemy pod uwagę opinie klientów, którzy skorzystali już z usług wybranych pożyczkodawców. Dodatkowo cały serwis został dostosowany do wyświetlania na różnych urządzeniach przenośnych, przez co będziesz mógł skorzystać z naszej pomocy w wyborze najlepszej oferty w dowolnym czasie i miejscu.

Wybierając pożyczkę krótkoterminową z naszym serwisem pamiętaj o tym, że jest to rozwiązanie na specjalne okazje i nie powinno się przesadzać z korzystania z tego rodzaju usług finansowym, ponieważ możesz popaść w spiralę zadłużenia. Pamiętaj o tym, aby korzystać z pożyczek pozabankowych jedynie w sytuacjach kryzysowych kiedy nie masz żadnej alternatywy w pozyskaniu pieniędzy. Jeśli nie masz wyjścia porównaj wysztkie oferty z naszym rankingiem dostępnym online.